Laminaatti - kestävä ja värikäs pintamateriaali

Koristelaminaattien mallistomme pääosan muodostaa italialaisen LIRI INDUSTRIALEn - laminaattimallisto.
LIRI INDUSTRIALE kuuluu nykyisin osana turkkilaiseen GENTAS-ryhmään. LIRIN ja Gentasin laminaattimallistoa olemme täydentäneet lisäksi italialaisen SM-Artin toimittamilla laminaattituotteilla. Kaikki edustamamme koristelaminaatit ovat aitoa korkeapainelaminaattia ja kestävät siten vaativissakin kohteissa .Yksivärisille laminaateille on mitattu myös NCS-värikoodit. Tarvittaessa voimme tehdä värieromittauksia MINOLTA-värimittarilla.

Laminaattien tuoteohjelmamme kattaa vakio korkeapainelaminaatin lisäksi: palosuojatut (F1), jälkimuotoiltavat (PF) ja umpilaminaatit . LPR-korkeapainelaminaattien väri-, kuvio-, pintamuoto- ja kokomallisto on yksi markkinoiden laajimmista. Valmistus tapahtuu standardin EN 438 ja laadunvalvonta standardin ISO 9002 mukaisesti.

Varastostamme löytyy yli 90 laminaattia heti käyttöösi. Yleisin varastokokomme on 0,9 x 1300 x 3050 mm. Myös muita kokoja esim. ovikokoa 0,9x1000x2200 mm saatavilla. Tehdastoimituksina voimme tarjota lisää vaihtoehtoja 2-5 työviikon toimitusajalla. Keittiön välitilalevyjä voimme teettää varastolaminnateistamme n. 2 työviikon toimitusajalla.

LPR-korkeapainelaminaattien mallistomme uudistuu jatkuvasti uusilla trendiväreillä. Haluamme palvella asiakkaitamme laminaattiasioissa joustavasti sekä pienissä- että suurissa projekteissa. Laajan laminaattivarastomme ansiosta voimme taata nopeat toimitukset myös kiireellisissä kohteissa.

Koristelaminaattimalleja ja esitemateriaalia voit tilata yhteystiedot sivulta tai myynnistämme.

» Suomen varastomallisto

» Suomen varastomallisto pdf

» SOLID-umpilaminaatit
Läpivärjätyt levyt pdf

 

 

 

» Digital Printing

» Välitilalaminaatti
Välitilalevy pdf