Digital Printing

Ideoi oma laminaattikuvio

Innovatiivisen painotekniikan ansiosta voidaan luoda persoonallinen laminaattikuvio jäljentämällä omia kuvia, valokuvia, tekstejä, logoja tai piirustuksia laminaatin pintapaperiin.

Minimimäärä on ainoastaan yksi levy.
Tarkka ja hyvä kuvan laatu.

Personal Image laminaatteja valmistetaan koossa 1300x3050 mm.
Normaalilaadun lisäksi voidaan valmistaa myös paksumpia umpilaminaatteja sisä- ja ulkokäyttöön sekä palosuojattuja laatuja. Suurin painoalueen koko on 1250x3000 mm.

Valmistettava laminaattilevy voi sisältää yhden ison kuvan tai
useita pieniä kuvia tai sama kuva voi toistua useamman kerran.

Teknisiä tietoja
Kuva-aineisto voidaan toimittaa digitaalisessa EPS tai TIFF muodossa PC tai Mac sopivana yhdessä painetun kopion kanssa. Käytössä olevat ohjelmat QuarkXPress, Adobe Illustrator ja Adobe Photoshop. Jos tiedosto sisältää tekstejä, tulee kaikkien käytettyjen fonttien kopion sisältyä. Skannattujen kuvien tarkkuuden tulee olla vähintään 100 dpi …enintään 600 dpi riippuen lopullisesta kuvakoosta. Mikäli skannattu kuva sisältää viivakuvia, kuten logoja ja merkkejä, on tiedosto konvergoitava vektoriperusteiseksi bittikarttamuodon sijaan, jotta viivat pysyvät tasaisina ja terävinä. Nelivärikuvatiedostot on parempi pitää yhdessä kuin jaettuna neljään osaan. Digitaaliset tiedostot voidaan toimittaa 3.5" disketillä,
200 MB-5.25" disketillä, 100 MB disketillä tai CD Rom-levyllä.
Malli voidaan tehdä koossa DIN A4 mittakaavassa 1:1.
Valmistusaika n. 60 päivää loppuvedoksen hyväksymisestä.
Valmistuskoko 1300x3050mm. Minimimäärä-1 levy.